My cup of tea koostuu seuraavista yrityksistä ja palveluista

Astiat.fi on astioidenvuokrauspalvelu, jonka kautta voi tilata kotiin tai juhlapaikalle niin ruokailu- kuin tarjoiluastioita, somistuksia, kynttelikköjä, pöytäliinoja, kalusteita, tarjottavia kuin tarjoiluhenkilökunnankin seitsemänä päivänä viikossa. Kattavan valikoiman lisäksi uskomme helppoon varausjärjestelmään, edullisiin hintoihin ja mutkattomaan toimitukseen.

Juhlat.fi on maksuton juhlanjärjestäjän ideapankki ja projektinhallintatyökalu, joka helpottaa kaikenlaisten juhlien järjestämistä tarjoamalla valmiita konsepteja häistä valmistujaisiin ja syntymäpäivistä polttareihin. Erinomaisten ideoiden lisäksi uskomme pitäviin budjetteihin, monipuolisiin teemoihin ja ensiluokkaiseen projektinhallintaan.

Osaamistehdas

Osaamistehdas Oy on useilla eri kielillä työelämän korttien testaus-, koulutus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Brändejämme ovat tällä hetkellä hygieniapassi.fi, hygienepassport.fi,  anniskelupassit.fi, alcoholpassport.fi, työturvakortit.fi, worksafetycard.fi sekä harjoittele.fi ja trainify.fi. Vuokraamme myös Helsingin Punavuoressa erilaisia kokoustiloja esimerkiksi taloyhtiökokouksia, seminaareja tai muita tapahtumia varten. 2010 -luvun teknologian lisäksi uskomme vaivattomaan asiakaskokemukseen, ammattitaitoisiin kouluttajiin ja monimuotoiseen oppimiseen.

Saunat.fi on Helsingissä sauna- ja kokoustiloja tarjoava yritys, jonka kohteita on laajasti ympäri pääkaupunkiseutua. Tiloissa on kattavat puitteet suurienkin kokousten ja juhlien järjestämiseen. Tiloista löytyy kohteesta riippuen terasseja kauniilla näkymillä, viilentäviä uima-altaita, saunoja ja viihtyisiä loungeja.

Time for Tea catering Oy on vuonna 2004 perustettu juhla- ja tapahtuma-alan catering -yritys, joka on hoitanut esimerkiksi helsinkiläisen Astoria-salin vuokrausta ja tapahtumatuotantoa yli kymmenen vuoden ajan. Takana on tuhansia toteutettuja, onnistuneita yksityis- ja yritystilaisuuksia Astoriassa ja ympäri Suomen. Vankan kokemuksen ja laajan toimijaverkoston lisäksi uskomme juhlasta juhlaan hyvällä maulla toteutettuihin tapahtumiin sekä asiakaslähtöiseen palveluun.